Slim Boost Vegan

100% natuurlijk afslankproduct
slim boost vegan

Slim Boost Vegan

Onze Slim Boost in poedervorm is speciaal ontwikkeld voor gewichtsverlies en gewichtscontrole. Dit plantaardige afslankproduct met unieke ingrediënten geeft het lichaam minder stress en zorgt voor een algeheel welzijn

Met een heerlijke zachte smaak van sinaasappel neem jij deze drank drie maal per dag voor elke maaltijd voor intens gewichtsverlies.

In deze huidige tijd heeft de helft van de bevolking last van overgewicht en is het een uitdaging om die extra kilo’s kwijt te raken met een normaal eetpatroon en weinig beweging.

Slim Boost zorgt op een natuurlijke manier ervoor dat je gewicht verliest. Het verminderd het hongergevoel en de opname van vetten en koolhydraten worden langzamer en in mindere mate opgenomen in het lichaam. Het verminderd de trek in zoet en zout. Ook wanneer het ideale gewicht is bereikt is de Slim Boost je partner voor gewichtsbeheersing. Met één glas per dag voor de maaltijd blijft je lichaam mooi op gewicht (bij een gezonde leefstijl)

Ook voor sporters die “droog” willen trainen voor bodybuilding is deze Slim Boost geschikt. Het helpt mee de laatste vetten af te drijven en het ontgift het lichaam en krijgt het een detox. Ook je geest word gevoed met Slim Boost. Met  mooie natuurlijke ingrediënten die de Mind “zen’ maakt.

Onze producten zijn vrij van Gluten, Noten, GMO, Tarwe, Lactose, Chemicalien, Soja, Ei  e.a.

De Slim Boost valt onder 100% natuurlijk afslankproduct en bevat hoogwaardige ingrediënten zoals Groene Thee, Groene Koffie, Matcha en Konjac. Geheel natuurlijk en uiteraard Vegan.
Heb jij behoefte aan ondersteuning, dan staan onze personal trainers voor je klaar met voedingsschema’s en oefeningen.

Wordt lid van onze ondersteuningsgroep op Facebook en volg de mooie reis naar een gezond gewicht. Klik HIER om lid te worden 

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en acties? Schrijf je dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief.

Adres

M.E. Hartmanstraat 68
4132 EG Vianen
Netherlands 

Heb je vragen? Neem dan contact op.

LaBru-X