Distributeur worden

Starten met deze unieke producten

 

distributeur

Met de producten van LaBru-X, geef jij jouw onderneming ook een Boost. 

Ondernemingen met kvk* inschrijving zoals: Vitamine winkels, Natuurwinkels, Spa’s, Beautysalons, Sportscholen, Sport supplementen winkels enz. Het is mogelijk om deze Unieke producten te verkopen. Ook online is het mogelijk om te verkopen in je eigen webshop.

Neem contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende afspraak. 

* Let op: Wij werken uitsluitend met ondernemingen die geregistreerd zijn bij de KvK

De eerste 3 producten zijn gelanceerd. Op 2 maart rolde de producten van de band en konden we ze dan eindelijk aan de wereld laten zien. De Beauty Boost Vegan, Slim Boost Vegan en de vitamine D3 Vega Extra Strong zijn geboren. Eind juli 2020 staan de volgende producten op het gebied van sport en gezondheidsondersteuning op de planning. De X-Protein – vegan protein blend en X-Grow – vegan body & muscle growth formula. Klik op de link voor de promotie films.

Een nieuwe lancering is altijd spannend, maar ook positief voor jouw onderneming. Een gloednieuw merk en product in de Health branche die de algehele gezondheid bevorderd. Wie wil dat nu niet?

Denk jij nu ook: dit kan mijn onderneming een Boost geven? Wil jij extra ondersteuning geven aan jouw klanten?  Wordt dan distributeur van LaBru-X. Met onze producten geef jij jouw klanten ondersteuning voor een gezonde LifeStyle. Uiteraard worden distributeurs ook vermeld als verkooppunt op onze social media kanalen en op deze website. Wij ondersteunen je vanaf het eerste moment en staan voor je klaar wanneer jij onze hulp nodig hebt.

Wij werken met uitsluitend met onze eigen producten die ontwikkeld en geproduceerd zijn in Nederland. In de toekomst volgen er meer nieuwe producten in onze eigen productielijn. Onze producten zijn 100% natuurlijk en vegan.

Zwitserland: Carlin Schroots

Zwitserland: Carlin Schroots

Exclusieve Partners Buitenland

 

Inmiddels zijn de Exclusieve Partners vanuit het buitenland die geïnteresseerd zijn in onze producten een contract met ons aangegaan. Ze hebben het alleenrecht om in het betreffende land te verkopen. Daarnaast vallen alle distributeurs in dat land onder de betreffende Exclusieve Partner.

Mail Carlin
Website LaBru-X Zwitserland

Nederland: Sylvia Stam

Nederland: Sylvia Stam

Distributeurs Nederland

Voor bestellingen in Nederland hebben distibuteurs het recht producten te verkopen. Bestel je producten bij deze distibuteur.

 

Facebook Sylvia
Telefoon: 06-30541977

Nederland: Norma Karaya

Nederland: Norma Karaya

Distributeurs Nederland

Voor bestellingen in Nederland hebben distibuteurs het recht producten te verkopen. Bestel je producten bij deze distibuteur.

Regio Noord-Holland

info@beautyandhealthbynorma.nl
Telefoon: 06-40739058

Inschrijven Labru-X Distributeursschap of Exclusieve Partner.

Hierbij geef je LaBru-X toestemming om je mailadres te gebruiken voor productinformatie en ben je akkoord met onderstaande toestemmingen:

Adres

M.E. Hartmanstraat 68
4132 EG Vianen
Netherlands 

Heb je vragen? Neem dan contact op.

LaBru-X