Distributeur worden

Starten met deze unieke producten

 

distributeur

Met de producten van LaBru-X, geef jij jouw onderneming ook een Boost. 

Ondernemingen met kvk* inschrijving zoals: Natuurwinkels, Spa’s, Beautysalons, Sportscholen enz. het is mogelijk om deze Unieke producten te verkopen.

Neem contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende afspraak. 

* Let op: Wij werken uitsluitend met ondernemingen die geregistreerd zijn bij de KvK

Onze producten zijn nog niet klaar en zullen pas eind februari, begin maart officieel op de markt komen.

Wij kunnen natuurlijk wel alles vertellen over onze producten! Een nieuwe lancering is altijd spannend, maar ook positief voor je onderneming. Het is verstandig (mocht je een van de eerste willen zijn) om nu al contact met ons op te nemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wij kunnen alles doornemen en bij samenwerking lift je dan ook direct mee met je eigen lancering, jouw nieuwe producten! Uiteraard worden distributeurs ook vermeld als verkooppunt op onze social media kanalen en op deze website. Wij werken met uitsluitend met onze eigen producten die ontwikkeld en geproduceerd zijn in Nederland. In de toekomst volgen er meer nieuwe producten in onze eigen productielijn. Onze producten zijn 100% natuurlijk en vegan.

Exclusieve Partners Buitenland

Inmiddels zijn de Exclusieve Partners vanuit het buitenland die geïnteresseerd zijn in onze producten een contract met ons aangegaan. Ze hebben het alleenrecht om in het betreffende land te verkopen. Daarnaast vallen alle distibuteurs in dat land onder de betreffende Exclusieve Partner.

Zwitserland: Carlin Schoots

Distributeurs Buitenland

Voor bestellingen in een ander land hebben distibuteurs het recht producten te verkopen. Bestel je producten in je eigen land en je bestelling is goedkoper en sneller bij je thuis bezorgd.

 

België: Cindy Jaspers

Inschrijven Labru-X Distributeursschap of Exclusieve Partner.

Hierbij geef je LaBru-X toestemming om je mailadres te gebruiken voor productinformatie en ben je akkoord met onderstaande toestemmingen:

Adres

M.E. Hartmanstraat 68
4132 EG Vianen
Netherlands 

Heb je vragen? Neem dan contact op.

LaBru-X