Beauty Boost Vegan

Beautydrink 

beauty boost vegan

Beauty Boost (Vegan)

Deze krachtige Beauty Boost geeft het lichaam precies wat het nodig heeft. Deze Beautydrink is in poedervorm (wit) en is ideaal te gebruiken om de tekorten aan te vullen. Het heeft een frisse smaak van framboos/bessen en je kan het beste de Beauty Boost tijdens of na het ontbijt drinken. Zo ga je vol energie de nieuwe dag in.

 

De natuurlijke ingrediënten geven je huid, haren en nagels een optimale Boost. Het vervaagd de fijne lijntjes in het gezicht, het zorgt voor minder haaruitval en de nagels zien er weer gezonder uit.

Ook zorgt het voor een sneller herstel van het hele spierstelsel, soepele spieren en gewrichten en de cellen daarom omheen. Het vertraagd het verouderingsproces en helpt het de hersenen gezond te houden.

In de Beauty Boost Vegan zitten hoogwaardige natuurlijke ingrediënten oa:
Collageen, Magnesium, Hyaluron, Active C, Beautyblend B, Aquamin, Aminozuren, Pepperine en nog veel meer.

Ook de Uptake Boost zit in de Beauty Boost Vegan en draagt bij aan een goede energievoorziening in je lichaam en kan het helpen bij het verminderen van vermoeidheid. Het zorgt er mede voor dat er meer zuurstof gebonden kunnen worden aan rode bloedcellen en weer afgegeven kunnen worden. Het regelt mede op een natuurlijke manier de activiteit van hormonen.

De Beauty Boost is ook zeer geschikt als sportdrank voor de intensieve sporters. Mede door de hoge concentraten aan Aminozuren, Pepperine, Magnesium en andere hoogwaardige ingrediënten geeft de Beauty Boost het lichaam een serieuze Boost. Het herstelt de spieren sneller en het helpt met spieropbouw en houdt het lichaam gezond.

De Beauty Boost is volledig Vegan en natuurlijk.

De producten Beauty Boost Vegan, Slim Boost Vegan en D3 Vega Extra Strong zijn bij elkaar te gebruiken en zorgen voor een optimale Boost aan je lichaam en geest. Heb je de Slim Boost Vegan niet nodig? Dan adviseren wij om naast deze Beauty Boost Vegan de Vitamine D3 Vega Extra Strong te nemen, voor een goede ondersteuning op het immuunsysteem.

 

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en acties? Schrijf je dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief.

Adres

M.E. Hartmanstraat 68
4132 EG Vianen
Netherlands 

Heb je vragen? Neem dan contact op.

LaBru-X